sausio 02, 2008

The Vaselines - Dum-Dum (1989)

Su Naujais!
Po šventinio maratono, niekeno nelauktas į eterį grįžta "Ausinukas". Išsipaipaliojęs ir iškart einantis prie reikalo.

The Vaselines - mažas naujas atradimas. Tai grupė, savo gyvavimu savotiškai (šypt) man primenanti lengvas ir neilgas pagirias.



Vazelinai tikriausiai turėjo būti viena iš tų daugelio garažinių grupių, kurių buvimas žinomas tik garažą aplankiusiems ar ten kažkur augusiems cigarečių ir rokenrolo žmonėms. Taip, tos grupės išties yra "trū" (šypt2).
Vazelinų duetas ir būtų likęs žinomas savo Belšile, Škotijoje...jei ne Kurt Cobain. Šitas paėmė ir, 1992 metais, apie jau išsiskirsčiusius Vazelinus sužinojo visi Nirvanos fanai.
Nirvana sugrojo tris The Vaselines dainas: Sun of a Gun, Molly's Lips, Jesus Doesn't Want Me for a Sunbeam (originaliai - Jesus Wants Me for a Sunbeam). To pasekoje Vazelinai "buvo priversti" trumpam atsikurti, tam kad koncerte Škotijoje, Edinburge, kartu su Nirvana, atliktų šiuos kūrinius.
Vazelinai tapo ir liko mistine grupe, įtakojusia muzikos genijų. Išliko tik muzika...
Kietieji muzikologai tai vadina kažkuo tokiu tarp proto-grunge ir įžūlaus indie pop.
O aš ją pavadinčiau twee punk. Skamba, tarsi (skambiai tariant), truputį indie prisiklausęs, Iggy Pop, su savo seserim dvyne, groja šyzo-rokenrolą.


3 kart atsiliepta:

Anonimiškas

O taip mažute, Rock and roll :D

laurynas rėčkus

Čia aš mažutė..? Miela, pašoksim. ;)

Anonimiškas

check my source try this web-site try this site you can try these out check it out replica ysl


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų