sausio 30, 2008

L7 - Crackpot Baby (1999)

O dabar klaupiuosi prieš Jus, merginos, kietos merginos. "Ausinuke" - kąsnelis riot grrrl ir aštrių gitarų. "Ausinuke" - kiečiausia merginų grunge grupė - L7!



Visada gerbiau feminizmą ir riot grrrls judėjimą. Visada mėgau Patti Smith, Siouxsie, Yoko ir tas pačias lietuvaites - Zimbabvės merginas. Visiškai neironizuoju ir nepataikauju.. Tiesiog tikrai gerbiu ir mėgstu.
L7 panos - nelabai senas mano atradimas, užkabinęs nuo pat pirmų drūtų akordų. Nežinau, ar tai pankiškas skambesys, ar abejonių nepaliekantis Donitos vokalas, ar stiprus ir žavingas anarchijos pliūpsnis mane sužavėjo. Greičiausiai, stiprybė visumoje.
Merginos per savo 15 metų (1985 - 2000) padarė daug ir kietai. L7 grojo kartu su Black Flag, Green Day, legendiniu Nick Cave, padarė 8 albumus, malonindavo smagiais skandalais (kelnaičių nusimovimai prieš kameras, vienos nakties nuotykiai su fanais ir t.t.) ir gerai spardė užpakalius seniems puritoniškiems krienams...o pats pavadinimas "L7" turi panašią reikšmę kaip ir šiomis dienomis tarp dvylikamečių mergaičių populiarus skaičius "69"... Žodžiu, nėra čia ką daug taukšti. Geriau įsitikinkit patys, ko merginos vertos. Ir tu, ir tu, vyre.

"Pretend We're Dead" @ YouTube
"Wargasm" @ YouTube
Riot Grrrl @ Wikipedia (EN)
Gap.lt



4 kart atsiliepta:

Anonimiškas

nezhinau kodel bet neuzhkabino. daug geriau yra zimbabwe ar lenkes EYE FOR AN EYE

VVM

mą tei patiko.

Mildeo

man kaip nefeministei pritrūko kabliuko kažkokio (kabliuko nereiškia vaikino;D)

laurynas rėčkus

jau jeigu mergos, tai viskas...kabliukų nėra.


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų