sausio 17, 2008

MC5 - Kick Out the Jams (1969)

Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta gręžiotis į praeitį. Atsigręžti per petį. Į praeitį kurioje nepabuvojau. Kuri šaukte šaukiasi: "Ei, žmogau, atsisuk, argi nematai kokie mes buvom šaunūs?!". Matau. Gerbiu. Mėgstu. Vertinu.
"Ausinuke" vieši Motor City Five - MC5. Už novatoriškumą. Už indėlį ateičiai (kad ir kokia ji gavosi). Už tai, jog savo mielai š**inomis rankomis gerai pakriaušė ir pakeitė roko muziką.



Jau tik po , po kurio laiko, ateityje, išsidažę bachurai dainavo "Detroit - Rock City".
Jei ne Jie, Motorų Miestas nė velnio toks nebūtų. Jie pakeitė ir rokenrolą, ir savo gimtą miestą. Jie - The Stooges, su Iggy Pop priešakyje, MC5 ir Up. Na, dar galime pridėti ir šutvę vietinių to meto Detroito anarchistų ir jipių. To ir pakako nutraukti storas ir kvailas ap(si)ribojimų grandines. Pakeisti skonio sampratą. Įsimaišyti tarp taikių hipių ir sukelti spalvingą, purviną, šoko terapijos fiestą. Išjudinti katile sustingusią košę. Įpilti ten laisvės ir aistros. Suteikti rėmus ateityje atsirasiančiam metalui. Padaryti pankroko prototipą. Gerai nusispjaut ant viso neteisybės š***.
Žvilgtelkit atgal dažniau, vaikai.

MC5 Gateway
"Kick Out the Jams" @ YouTube
"Ramblin Rose" @ YouTube
The Stooges/Iggy Pop Official
Up Against the Wall Motherfuckers @ Wikipedia :)



4 kart atsiliepta:

Anonimiškas

jėga, koks blog'as.

laurynas rėčkus

tikiuos, ironijos įžvelgti nereikia. :)

Unknown

try this web-site find more home Get More Info visit this web-site check this

Unknown

look at here now visit this web-site More Help high replica bags web link high end replica bags


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų