sausio 03, 2008

Axis - Radiophonic (2005)

Netyčiomis užtikęs Partyzanų netleible jau gana senokai nemokamai platinamą senąjį gerąjį Axis singlą-hitą ir naujus Axis dainos "Waste" remiksus, negalėjau tuo nepasidžiaugti "Ausinuke"... Vieni galbūt tai tik atras, kiti - atras iš naujo, tačiau geros, ir dar lietuviškos, muzikos nebus per daug.



Šiais laikais Lietuvoje yra madinga sakyti, jog Šiauliai ir jų rokenrolo dirbtuvės - lietuviškasis Mančesterio analogas... Kad ir kaip (ne)gaila - prie madingųjų prisijungsiu ir aš, nes to paneigti tiesiog neįmanoma. Ką gi. Vardai kalba už save patys (chronologiškai): BIX, LYGIAILYJA, GIN GAS, Brainers, Axis ir, visai neseniai prie šios šutvės prisijungę, jaunieji ir daug žadantys The Colours of Bubbles. Šį kartą šneka eis apie, turbūt, aktyviausiai/solidžiausiai šiuo metu veikiančius - Axis.
Su savo gabalu "Radiophonic" nugalėję Latvijoje organizuotame "Baltic Chart 2006 – Nokia Open Stage“ jaunų grupių konkurse, šiauliečiai ilgai netrukus patraukė į užsienius.
Šiuo metu vaikinai, t.y. grupės branduolys - Aurimas Bavarskis ir Mantas Ceskauskas, apsistoję ledo ir ugnies šalyje - Islandijoje. Patyliukais ten besidarbuodami, Axis įrašė keletą naujų kūrinių (juos galite išgirsti čia) ir ėmė triukšmingai lysti lauk. Su vienu iš jų - "Waste" (jis man iš visų bene labiausiai patinka), BBC organizuotame jaunų ir talentingų atlikėjų iš viso pasaulio konkurse "The Next Big Thing 2007", Axis pateko tarp 20 geriausiųjų. Taip pat, kaip tik per šias Kalėdas, Partyzanuose pasirodė "Waste" remiksų rinkinys, kuriame galima išgirsti puikius lietuvaičių Few Nolder, Golden Parazyth ir, beveik Axis grūpės nario, Vyčio Purono darbus.


0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų