sausio 20, 2008

The Teenagers - Homecoming (2008)

Apžvelgęs padėtį "Ausinuko" balsavime, nutariau atsidėkoti "daugumai". Taip, būtent indie ir elektronikos gerbėjams. Čia bus šioks toks kompromisinis variantas.
Nauji reiveriai. Jungtinis šviežias indie ansamblėlis iš Paryžiaus ir Londono - The Teenagers, su hituku, iš šiemet pasirodžiusio debiutinio albumo "Reality Check".



Netikėta pažintis su Paaugliais įvyko šiąnakt. Už lango pūtė vėjas. Prabudau, radau po nugarą šnypščiančias mobiliojo ausines. Pažiūrėjęs į laikrodį išvydau "4:34". Miegoti nesinorėjo, tad įsikišau ausines ir...užklydau į "Polskie Radio". Čia ir sustojau, nes išgirdau malonius garsus. Tai buvo The Velvet Underground, David Bowie, PJ Harvey ir, galų gale, miela lenkaitė sučiauškėjo kažką apie The Teenagers. Klausiau gana įdėmiai ir šypsojaus: skambėjo dirbtinai paaugliškai ištvirkęs ir kontrastiškai sarkastiškas tekstas, lengvi sintezatoriaus ir gitaros sąskambiai.
Kaip The Teenagers patys teigia ir lygina savo atliekamą muziką? Tai - aistringa dviejų akordų lo-fi indie muzika skirta porno filmo garso takeliui, kuriame vaidintų Džonio Depo žmona Vanessa Paradis. Sakysite, atrodo tipiškai ir kiek nenatūraliai? Gal ir tiesa... Bet paklausyti miela (jaučiu, ypač pavasario, o ne viduržiemio naktį) . Kvepia neišsipildžiusiomis paaugliškomis svajonėmis ir laisve.
"I fucked my american cunt...I love my english romance"...

The Teenagers @ MySpace
"Homecoming" @ YouTube
The Teenagers @ Flickr
"Atelier" @ PolskieRadio.pl



6 kart atsiliepta:

penkeri

(nemėgstų visų tų 6 elektronikos ištroškusių šiknių!)
;D

laurynas rėčkus

mitalistė... :D

laurynas rėčkus

ir be to..čia gi beveik rokenrolas..

VVM

aš balsavau už elektroniką.mil, aš irgi tave myliu <3 ;D

VVM

o. daina puiki,beje ;)

laurynas rėčkus

šaunuolė Mildutė...na ir kas, kad ska nemėgsti.. ;D


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų