sausio 21, 2008

Frank Black - Los Angeles (1993)

Ar Tave gydė Dolitlis? Ar Tu tiki į Pixies? Ar leidi sau mėgautis šia nuodėminga muzika? Jei taip, užklydai čia pačiu laiku. Hey! Here Comes Your Men!
"Ausinuke" - Pixies balsas ir veidas - Frank Black.



Charles Michael Kittridge Thompson IV. Tai tikrasis Frank Black - Black Francis vardas. Nuodėminga šikna ir sąžinė jam neleido naudotis tokiu baisiu vardu scenoje. Scenoje, kurioje tyčiomis ar netyčiomis Frenkas sukeldavo siautulingą roko ekstazę, o žiūrovams svildavo nešukuoti plaukai, tekėjo upeliai ir šiurpuliukai.
Beje, turėjo Frenkas gimti kur nors Europoje. Na, kad ir Lietuvoje (nesikuklinkim). Amerikoje jo užtaisas ne itin veikė pilnaskrandžius jaunuolius. Gal net žeidė. Užtat Europos alternatyvaus roko mėgėjai, manau, mielai suteiktų Pixies simbolinę Senojo Žemyno pilietybę. Daug lazdavojo ir svaigo Frenkas, užtat praktiški žmonės jo ir nepamėgo. Tai apie kraujomaišą, tai apie padebesius, tai apie dievulius, banglentes ar lesbietes plaukikes.
Dainuoti mėgsta Frenkas. Su senaisias Pixiais. Su savo "nuosava" koncertine grupe the Catholics. Ir žada naują solinį albumą šiems metams...
Paklausykite nuostabios legendinės baladės apie svajonių miestą.

"Debaser" @ YouTube

"Hey" Live @ YouTube
"Headache" @ YouTube
Frank Black Official




0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų