sausio 14, 2008

Reverend Horton Heat - Baby I'm Drunk (1998)

Metu į "Ausinuką" vieną iš geresnių ir mažiau žinomų kozirių. Apie šį, Tave iš koto išversiantį, stilių dar nerašiau. Užtat, dabar surask minutėlę, paskaityk ir paklausyk. Čia psychobilly ir rockabilly, priešakyje su Reverend Horton Heat.



Ką gi. Vienareikšmiškai galiu teigti, jog psichobilis yra vienas geriausiai užpakaliukus ir kojytes krutinančių muzikinių stilių. Čia rasi ir kada galva papurtyt, ir kada "pasipogint", ir kada sušokti svingą ar rokenroliškus judesiukus, kaip "rock step, triple step". Kojos pačios kilnojasi. Unikalus dalykėlis.
Moksliškai teigiant, psychobilly yra pankroko, 50ųjų rockabilly, bliuzo, rokenrolo mišinys. Būtinas kontrabosas. Ir "pompadoriška" šukuosena.
Susiformavo Anglijoje, kartu su visa pankroko banga - 70aisiais. (Taip, taip...visa muzika yra hibridinė.. Hibridai iš hibridų, o iš tų hibridų - dar vieni hibridai. Taip, jau yra, maišosi kultūros, rasės... O populiariajai muzikai nuo to tikrai ne blogiau. Netgi geriau. Polinkis maišyti veda į puikius naujus ir įvairialypius stilius).
Pristatau Jums vienus ryškiausių šios scenos atstovų - amerikiečius Reverend Horton Heat. Tai nuo 1985 metų svinguojantys humoristai, save pristatantys kaip "country-fed punkabilly". RHH ypač populiarūs įvairiuose garso takeliuose. Jų muzika lankėsi Flinstountų, Eiso Ventūros filmuose ir dar krūvoje populiarių kompiuterinių žaidimų, kaip "Tony Hawks" serija, "Guitar Hero", "Motorstorm" ir bla bla bla, ir tė tė tė.
O dabar galite pasimokyti, kaip profesionaliai reikia teisintis dėl savo neblaivumo, mielieji jaunuoliai. Krestelkit savo darbo alinamus klubus pagal šiuos karštuolius.

Reverend Horton Heat @ MySpace

Psichobilly @ Wikipedia (EN)




  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų