gruodžio 10, 2007

Tony Bennett - I Love The Winter Weather / I've Got My Love To Keep Me Warm (1968)

Pakabinsiu dar vieną žaisliuką. Šį kartą blizgų deimančiuką. Iš gražiausių kalėdinių žaisliukų rūšies, kuriuos pasistengsiu iki pat švenčių sukabinėti į "Ausinuką".



Norite prieštaraukite man, norite ne, bet amerikonai savo pop standart, jazz dainomis, geriausiai sukuria kalėdines nuotaikas. Taip, kapitalistai, nuvalkioti, paviršutiniški kiauliukai, galbūt. Bet gražiausi Kalėdų kūriniai - iš ten. Su savo jaukia, linksma atmosfera. Ne, ne banalu. Gražu ir vertinga, vaikai.
Daug kam iškart į galvą šaus Frank Sinatra. Dainavo ne tik jis... Taip, dainos tradicinės, perdainuotos n-kartų skirtingų solistų, tačiau "Ausinuke" būtent ir pasistengsiu sudėti kuo įvairesnių, mažiau girdėtų, bet gerų variantų.

Šiandien skambusis Tony Bennett. Dainininkas turintis itin malonų, džiazovą, tvirtą balsą. Dainininkas, savo puikiomis, harmoningomis, bet lengvomis orkestruotėmis, sukeliantis velniškai šiltas, žiemiškas ir šventiškas emocijas.
Ypač šioje dainoje.
Neturim žiemiško oro, tai bent pasvajokim.



  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų