gruodžio 07, 2007

Blockhead - Breathe and Start (2004)

Ar tenka "urban" fone pabėgioti per lietų? Bėgti kaip nindzei? "Ausinuke" - muzika, skirta įgarsinti nindzišką lakstymą betoniniais šaligatviais. Muzika iš žymiojo leiblo Ninja Tune, tapusio kone stiliaus pavadinimu, apimančiu garsiausius trip-hop, abstract/instrumental hip-hop, downtempo ir chillout muzikos meistrus. Šį kart tai - Blockhead.



Šis ponas gimė, užaugo ir įsitvirtino Niujorke. Ir tai labai gražiai dera prie atliekamos muzikos. Blockheadbloko groja intelektualią bloko muzikos ir europinio džiazo samplaiką. O taip. Ir dar kaip neblogai... Jaunystėje, pirmiausiai išbandęs repavimą, Blockhead pasuko prie turntable pulto. Ir gerai, kad pasuko, mat tokių kaip jis - tikrai neprikakota. Istorijų apie Blockhead yra nedaug, jis - šviežias, neišsisėmęs, žinomas ir kietas. Kietas, savo dargana ir miesto ritmu atsiduodančiame byte. Intelektualiam ir melodingam byte. Kaip ir priklauso Ninja Tune žmonėms. Verta klausyti.



  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų