gruodžio 11, 2007

Prefuse 73 - Choking You (2003)

Pabandykite įsivaizduoti.
Jums beskaitant Albertą Kamiu, ant gelsvo virtuvės stalo iššuoliuoja du kyber-lygintuvai. Šalia žydi kaktusas. Lygintuvai ima šokti. O Jūs tuo tarpu išgeriat stiklinę pieno ir išbėgat į kiemą. Ten, ant plytelių grindinio, spardot fosforinį angliuką. Tada atbėga Jūsų simpatija ir jūs žaidžiate "klases".
Norite lengviau įsivaizduoti ir pajausti žaismingą, surrealų būties/buities skonį? Jums padės Prefuse 73. Būtent taip aš ir pajaučiau šią muziką.



Esi elektronikos mėgėjas? Jauti rokenrolą? Džiazą? Esi "repioras"? Tiks.
Mes turime Glitch. Glitch-Hop. Muziką, su roko dainų struktūra, hip-hop'o bytu, soul, jazz ir rock semplais. Su galimais buities, "errorų", "nintendo" skaniai apkramtytais-nukramtytais-spontaniškais maksimaliai minimalistiniais garseliais. Turime intelektualią, inteligentišką ir malonią elektroniką. Ne veltui kažkokie protingi (išties protingi) žmonės sumanė tai pavadinti IDM (inteligent dance music). Neironizuoju.

Prefuse 73 slapyvardžio slepiasi žmogėnas Guillermo Scott Herren. Užgimęs ir augęs JAV, dabar yra beveik mūsų kraštietis. Scott'as jau ilgas laikas gyvena ir kuria Barselonoje, mat pajuto daug patrauklesnę kūrybinę terpę čia, Europoje. Kolkas jam tai sekasi puikiai. Jis turi gražią žmoną, mažą sūnelį ir keturis gerus albumus.
Palinkėsiu Jam labų dienų ir "taip ir toliau".
Lai telydi Jus gera muzika.


0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų