gruodžio 22, 2007

One Self - Bluebird (2005)

Negalėdamas atsidžiaugti prasidėjusiomis atostogomis leidžiu sau mėgautis nuostabiais džiazovo hip-hop'o bytais. Šį kartą, tai šauniojo ruselio DJ Vadim suburtas ansamblėlis - One Self.



DJ Vadim - veikėjėlis neduodantis ramybės visam alternatyvaus, intelektualaus hip-hop'o pasauliui. Gerąja prasme. Andrėjų Gurovą (tikrasis vardas) mes galime vadinti pedantu. Tai - jo ryškiausias bruožas. DJ Vadim - tai švarių, išbaigtų, sustyguotų, tarpusavyje idealiai derančių ir pačio įrašytų bei sudėliotų garsų meistras. Tai - priešingybė dabartinei daugumai hip-hop'o prodiuserių. Už tai jis buvo pamiltas ir, nuo 1992 metų, priglaustas po šiltuoju Ninja Tune sparnu. Dirbo, ir pamuzikavęs yra, Andrėjus su tokiais šaunuoliais kaip The Roots, Public Enemy, Kraftwerk, Morcheeba, Killa Kella... Taip pat, viešėdamas pas mus, ir su lietuvaičiais - Mark Splinter, Def One, Fresh Rice Crew.

One Self - tai vienas tų projektų, kuris gimė taip, kaip ir dauguma kitų DJ Vadim projektų - eksperimentuojant, koncertuojant gyvai. Čia, kartu su Vadimu, jo žmona ir draugas, MC's - dailioji Yarah Bravo ir ponas Blu Rum 13. Šiems begrojinėjant sausakimšose džiazo kavinėse, vieną iš koncertų įrašius, išleidus kelis demonstracinius kūrinėlius, atsirado pilnas albumas. Children of Possibility buvo įvertintas labai gerai...Vadimas susikoncentravo ties One Self. Trijulė tapo rimta grupe.
Nuoširdžios filosofijos, gyvenimo džiaugsmų ir subtilaus optimizmo nestokojančios dainos šildo ir pakelia nuotaiką.
Ši - ypač.


0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų