gruodžio 05, 2007

The Clash - Rock The Casbah (1982)

"Ausinukas" pristato grupę, kurios autoriteto nebegalėtų sugriauti jokie kritikai, kritikų kritikai ar kritkkritikkritikų sąjungos. Tai grupė savo rokenrolo dvasia šluojanti visus ir visaip. Raunanti stogą dar labiau. Ir super-duper alternatyviai įvairi. Ačiū poniai Britanijai ir Londonui, ir dievams.
Ačiū už The Clash.



Kodėl nutariau parašyti apie Juos? Nes liūdžiu, kai užmirštami ar neįvertinami, ar išvis nežinomi. Tarp draugų, pažįstamų, nepažįstamų... Tai buvo pagrindinis argumentas.
Kam klausyti nevykusių jauniklių, kurie tik bando išradinėti kažką tokio, kas jau atrasta seniausiai... Atrasta taip daugiaspalviškai, novatoriškai, jog pseudo-modern-post-punk-indie jaunikliai išties nebeturi kur dėtis.
Klešai gyvavo lygiai dešimt metukų. 1976 - 1986. Tai ir buvo tikrosios pirmosios britiškosios punk roko bangos atstovai. Klešai buvo ne Sex Pistols. Klešai buvo platu. Tai buvo esminis skirtumas nuo kitų '77 punk grupių.
The Clash
taip smagiai draskėsi po stilius (reggae, funk, new wave, rokabilly), jautė tokį rokenrolo "draivą", jog dabar dėl jų darbų man rieda džiaugsmo ašaros. Įspudingi faktai jau nebesvarbu. Jų rasite.
Neprašau, kad pamėgtumėte The Clash. Prašau, kad dievintumėte The Clash.
Atminkit mano žodžius, jaunieji draugai.



  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų