sausio 27, 2010

Pretty Lights - Solamente (2008)

Muštynės gatvėje, muštynės brome, muštynės laiptinėje, ant stogo. Trumpai, kietai. Kumštis už žodį, spyris už tašką. Sapnai išduoda baimes ir troškimus viename.


Viešnagės šį kart ausinuke išsireikalavo grynai pramoginė muzika. Ne ta, ne baisiąja prasme.
Tai vienas iš tų nedaugelio atvejų, kuriame labai maloniai, nesipjaudami, po vienu skėčiu sutelpa šokių muzikos žaismingumas, chill-out'inė nuotaika, breaks/hip-hop'o ritmai, funk'o seksualumas, indie laisvumas ir daug kitų spalvų.
Pretty Lights tai projektas prodiuserio/kūrėjo/dydžėjaus Derek Vincent Smith, savo aparatūrą, lovą ir pieną laikančio ten pat, iš kur kadaise į Lietuvą atkeliavo itin bulves mylintys vabalėliai.
Fainų Šviesiukių muziką išties labai taikliai apibūdina ir pats pavadinimas. Tai veržlios, melodingos garsinės manipuliacijos, natūraliai derančios prie miesto panoramos, naktinių šviesų, minkštos sofos, šokių aišktelių, skanaus gėrimo ar bučinio.
Visą kūrybą Pretty Lights siūlo tau drąsiai imti tiesiai iš projekto internetinių namų, nes Derek - nemokamos muzikos šalininkas.
Vienas iš labiausiai man įstrigusių kūrinių - Solamente - iš 2008ųjų dvigubo ir labai gardaus albumo "Filling Up The City Skies".
Į sveikatą ir šilumą.


Pretty Lights gyvai @ YouTube
Pretty Lights @ Facebook


1 kart atsiliepta:

Liudas

Lengvas ir smagus (y)


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų