sausio 12, 2010

Brazilian Girls - Pussy (2005)

Žvilgsnis iš perspektyvos viską sudėlioja į vietas, daug ką atleidžia, šiek tiek pagražina, prideda savotiško ilgesio (mažumėlę neracionalaus), išlaisvina pasąmonę ir sako tau: gal norėtum sugrįžti?..


Taip, šiandien Ausinuke lankosi nostalgija. Gal ir nelabai gili, bet...
Brazilian Girls tai vienas iš puikesnių ekonominio kilimo laikmečio grupių pavyzdžių. Pamiršę žodį "depresija", džiugūs, išdykę, kandūs, bet netriukšmingi.
Kad ir koks rėkiantis pasirodytų šio įrašo pavadinimas, tačiau čia nesutiksi gaujelės riestais užpakaliukais vizginančių mulačių - viso labo tris vyriškius (argentinietį ir Niujorko vaikius) ir....paslaptingą/charizmatišką italų kilmės merginą.
Trykštanti erotiška, vasariška energija grupė patiekia ant lėkštutės lounge, pop, regio, bosanovos, džiazo ir elektronikos mišinuką, papuoštą ironiškais, metaforiškais, netikėtais bei linksmais dainų žodžiais.
Kūrinukas "Pussy" - etiketinis Brazilian Girls kūrinukas. Rimtu jo nepavadinsi, tačiau tuščiu taip pat. Lyg desertinis, jaunatviškas užkandis vidury vasaros smagaus vakaro metu.
Atsipalaidavimui.




"Don't Stop" @ YouTube
Oficialus Brazilian Girls puslapis



8 kart atsiliepta:

Anonimiškas

Koks performansas, ivaizdis ju. Man siek tiek primena Moloko, net nezinau kodel.

laurynas rėčkus

Taip, iš esmės, tą pačią nišą dalinasi su Moloko. arba Goldfrapp. :) takia trip-hopinė, lengva elektronika. Bet šite turi kažką savo :)

Anonimiškas

Tiesa sakant daina užkabino, pasišvilpauju dabar vis. :>

laurynas rėčkus

prasmingas priedainis vertas pasišvilpavimo :>>

Anonimiškas

Dar salyginai neseniai buciau sakiusi, kad cia ne mano muzika. Na bet sitie tikrai užkabina taip, kad nejucia imi niuniuoti kartu "don't stop, don't stop".
Pasirodymas labai puikus.

Jei buciau vyras vien del vokalistes ziureciau ju klipus :)

Anonimiškas

Aha, Sabina tikrai žavinga :)

Anonimiškas

Gal čia tik man taip atrodo,bet tas dreduotas čiuvas lyg gerai apsipūtęs būtų ;)

laurynas rėčkus

na, kaip "Don't Stop" dainoje skamba - let's drink some tea and smoke some herb


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų