sausio 28, 2010

Beach House - Norway (2010)

Dalykai, džiuginę didžius ir mažus Spartos vyrus naktinių vizijų metu, buvo savos moters kvapas ir žodis, kurių nė vienas nebūtų sutikęs išmainyti į didžiausias ir plėšriausias pergales.


Ypač derlinga metų pradžia. Dar vieni pretendentai, grėsmingai keliantys kandidatūrą į šių metų geriausius. Sausio 25 dieną pasirodė trečiasis Beach House albumas - "Teen Dreams"
Beach House kuria savo muziką. Muziką, kurią sunku statyti į kažkokius rėmus. Muziką, prie kurios nelimpa klišės, stereotipai ar standartai. Kartu Beach House kuria ir nepakartojamą nuotaiką - klausydamas šios muzikos pasijunti taip, lyg žinotum kažką labai svarbaus ir neatidėliotino. Atsakymą į klausimus, klausimą į atsakymus, išgrynintas emocijas ir mintis.
Dueto iš Baltimorės kūrybą galima būtų pabandyti statyti į nu gaze muzikinio judėjimo gretas. Pridėkime išfiltruotas ir lengvas harmonijas, dream pop žavesio, žodžius, kurie niekada neatsibostų, subtilių elektronikos prieskonių ir išskirtinį vokalistės balsą. Sunkiai nupasakojama, tačiau skanu.
"Teen Dreams" - dešimtuko vertas albumas, kurio svajingu singlu "Norway" dalinasi pats duetas. Imk.


"Gila" @ YouTube
Beach House @ MySpace


"Norway"




2 kart atsiliepta:

Anonimiškas

Negražu,bet pirma mintis buvo, nu po galais, kuo jie jau tokie ypatingi?
Visgi kažką turi, nes jau niūniuoju Heart Of Chambers...
:>

laurynas rėčkus

Siūlau paklausyti visą paskutinį albumą. Labai geras efektas išklausyti visą - įtraukia ir laiko. O ypatingi....tikrai senokai girdėjau iš šios scenos tokią harmoningą muziką.


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų