sausio 18, 2010

The Church - Under The Milky Way (1988)

Visai nesvarbu, ar tai domino kauliukas, ar viena vienintelė gervė pulke, ar žmogaus prisilietimas. Pats menkiausias judesys gali sugriauti grandinę, kurtą neskaičiuojamą laiko tarpą. Taip jau yra pas mus, po paukščių taku.


Truputis nemirtingos klasikos į eterį.
The Church pavadinti tiesiog "80ųjų new wave/post-punk muzikos grupe" būtų nedovanotina. Argumentų - ne vienas ir ne du...
Grupė be pertraukos gyvuoja iki šių dienų. Taip, kadaise amerikietes mergaites kaitinusi australų ketveriukė šiandien jau negali pasididžiuoti vešliais plaukais ar siauručiais džinsais dengiamomis laibomis kojomis. Taip, ir skamba šiandien jie visai kitaip (nei gaila nei pikta dėl to) - pasuko progresyvaus roko vingrybėmis.
Svarbiausia praeityje. Svarbiausia tai, jog, the Church ne tik gali didžiuotis keletu hitų (kaip dauguma tos pačios nišos ansamblėlių), tačiau gali ir ramiai širdyje būti išdidūs dėl savo originalumo, laisvos kūrybos ir išlaikyto savito skambesio, nepaisant prodiuserių, kuždančių šlamančiais, spaudimo.
The Church muzikoje išgirsi ir visu grožiu skambančių naujosios romantikų kartos natų, ir post-punk'inį gilumą, ir psichodelikos žaismą. Surrealiai, metaforiškai, apie meilę, baimę, neapykantą, vizijas, legendas, mistiką (grupės lyderis Steve Kilbey neretai ir ne be priežasties pavadinamas poetu).
Verti vietos tavo grotuve.



"Destination" @ YouTube
The Church @ Wikipedia (en)



  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų