sausio 05, 2010

Céu - Grains De Beaute (2009)

Ne. Nėra smagu kalbėti apie darbus ir jų nedaryti. Ne. Nėra smagu būti pervertintam, ten kur neturėtum, ir nuvertintam, kur tikrai gali. Ne. Nėra gerai pamiršti santykį, mintį, žodžius. Ne. Ne, dėl to, kad nenori. Ne. Neverta dėl to plėšytis, tačiau. Taip. Tai yra pakankamai svarbu.



Nors vakar giliai ir jautriai suparino mane tas visur matomas dviejų pirštų rodymas fotografuojantis, kilęs, jei neklystu, iš Japonijos (?), tačiau šiandien vis viena traukia aprašyti šiek tiek world muzikos.
Céu portugalų kalba reiškia "dangus", tad šiandien aš duodu dangaus jums. Tiesiai iš saulėto, apšnerkšto, didžiulio bei įdomaus San Paulo miesto. Šis dangus ypatingas tuo, jog yra moteriškas, seksualus ir velniškai jaukus.
Maria do Céu Whitaker Poças gimė tais pat metais, kuomet ten lankėsi Jonas Paulius II, o septyni didžiosios Brazilijos mažieji piliečiai buvo jo sutikime sutrypti ir patraukė dangun.
Tiksliai apibūdinti Céu būtų be galo sudėtinga ir klaidinga. Visų pirma šiame danguje tu sutiksi elektrinį džiazą, samba, soul, afrobeat'ą, tada - truputį roko viražų, regio vibracijų, hip-hop'o fragmentų ir klasikinės muzikos trupiniukų. Prie šios kompanijos prisijungs malonus moteriškas balsas, saulę ir jūrą nuo seno primenanti portugalų kalba, bylojanti "...about innocence, beauty, putting a little rhythm and happiness into life, taking it easy, sunshine and, above all, malemolência" (paskutinis žodis atitikmenų neturi jokioje kitoje kalboje - tai braziliško gyvybingo ir svinguojančio gyvenimo būdo apibūdinimas).
Praplėskime žvilgsnį toliau United Štacionar Amerika ar Un'aired Kingdom ribų. Pasaulis mažas. Tačiau didelis savo lobiais.


"Malemolência" @ YouTube
Céu @ MySpace



6 kart atsiliepta:

Edgaras Savickas

Puiku ;) tik norisi suprast apie ka dainuoja, nooors gal net ir geriau. Muzikos garsas visiems suprantamas :)

Anonimiškas

Tu velniškai įtaigiai rašai. Susiskaito labai skaniai. O ir tavasis muzikinis skonis, jo įvairiapusiškumas, mano akimis žiūrint, turbūt ir būtų ta magiškoji Ausinuko įdomumo (ir populiarumo?) formulė.

Ir nauja Ausinuko išvaizda pagirtina.

Pirmyn.
Šaunuolis, Laurynai.

laurynas rėčkus

ačiū Anonimiškam komentuotojui, kad patinka :)

getsbis

yep. džiaugiuos vėl rasdama naujų įrašų. ačiū! dabar paklausysiu tos moters.

laurynas rėčkus

ta motera tikrai yra verta išgirst. įraše nei neminėjau, kad ji du grammy laimėjo. :>>

yanmaneee

nike air max 2017
kd 11 shoes
air jordans
golden goose francy
golden goose outlet
huaraches
golden gooses sneakers
golden goose
timberland boots
nike air vapormax


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų