birželio 02, 2008

Glenn Hughes - You Kill Me (1999)

Tik 'plačiai' atmerktos akys gali nepastebėti dalykėlių esančių visai šalia. Šį kart, dar vienas smagus ir karštas atradimas iš tėvų CD lobyno, besiklausant drauge. The Voice of Rock - Glenn Hughes.



Titulas - pelnytas. Patirtis - milžiniška. Bosinės gitaros ir balso technika - laisva, įvairiapusiška, išskirtinė ir virtuoziška. Vardai - Trapeze, Deep Purple, Black Sabbath. Jaunatviškumas, produktyvumas ir energija - pavydėtina. Tokie jau tie britiškojo hard roko grandai.
Tačiau Glennas Hjūzas tikrai nevertas likti šešėlyje už tokių vardų kaip Ian Gillan, Tony Iommi ar Ronnie James Dio.
Kodėl? Glennas ypatingas ir savitas. Ir jis Yra dabar. Būtent jo savitumas labai glosto mano muzikinį skonį. Tai didelė funk ir soul įtaka muzikoje. Atlikimas - nuo sunkiojo metalo iki lengvo melodiško roko ar funk roko. Pastarasis - Glenno kūryboje nuo pat jaunų dienų.
Sėkmingi soliniai, eksperimentiniai projektai, koncertiniai turai, bendri darbai su jaunais muzikantais, tarp kurių randame John Frusciante, Chad Smith, Jerry Cantrell, Mark Kilian, Dave Navarro ir dar gyvą peklą kitų.
Tai yra tikrasis profesionalumas. Ir puiki, aistringa, bei aštri muzika.

"Love Communion" (2008) @ YouTube
"Soulmover" (2005) @ YouTube
Glenn Hughes @ MySpace




1 kart atsiliepta:

Anonimiškas

smagu,kad vėl rašai :}


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų