gegužės 30, 2008

The Undertones - Here Comes The Summer (1979)

Kaip turėtų būti jėga būti aštuntoku, valgyti plombyrą ir svajoti apie nuotykius, mergaites. Ir be proto laukti vasaros, nekantriai išspaudžiant spuogą ir skaičiuojant belendančius plaukus ant laibų kojų.



It's just simply amazing to fell in love with guys like these. Ir turbūt genialesnių paaugliškų himnų vasarai neįmanoma sukurti, nes pop punk'as yra tam tiesiog sutvertas.
The Undertones. Pastatykime šalia dar The Ramones, Buzzcocks ir Sex Pistols, ir turime nenugalimąją '77 punk armadą, iki dantų ginkluotą trijų akordų derinukais, tiesiais, it spyris į kiaušus, žodžiais ir margais ženkliukais.
Jei kam nors jie pasirodys visiškai vienodi - pareis tiesus spyris į nevermind kiaušus. Spirtų, jei galėtų, ir John Peel. Nedrįsk taip sakyt, nes taip tiesiog nėra.
O Andertaunsus visad pažinsi iš retkarčiais mergaites suvimdančio, bet nuostabaus drebato/vibrato balso ir tiesių, it spyris į kiaušus, vargoniukų.
Užsitempk glaudes, šok į pliažankes ir užsidėk rožinius akinius. Nors retkarčiais. Nes vasara ateina. Tiesiai, it spyris į kiaušus.

"Teenage Kicks" @ YouTube

"It's Gonna Happen" @ YouTube
The Undertones Official




0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų