birželio 05, 2008

Tad Robinson - Too Late To Turn Back Now (2004)

Su krentančiais nudžūvusiais vyšnių žiedlapiais pradedamas tiesusis pasiruošimo pusmaratonis "Bliuzo naktims". Intereso vedamas bandžiau apžiūrėti vieną iš šiųmetinių headliner'ių.



Visų pirma, tos liaupsės oficialioje Bliuznakčių svetainėje apie Tad Robinson pasirodė perdėm išpūstos ir abejones keliančios. Nusprendžiau pats įsitikinti iš kokio gi molio drėbtas Tadukas.
Na ir ką. Ir įsitikinau. Džiugu bus matyt ir girdėt jį. Ir panašu, jog tai ir bus būtent pats kokybiškiausias ir profesionaliausias pasirodymas šiemet Bliuzuose.
Kažkas pasakys, kad va, baltasis, nieko gero iš to...bet, dievaži, klausydamas muziką tikrai negalėčiau to pasakyti. Netgi dėdėje Internete kol kas teko skaityti tik teigiamų atsiliepimų ir matyt visumą susiliejančią į du žodelius "highly recommended". Žvaigždutės.
Tad Robinson ganėtinai įdomus savo labai puikia bliuzo ir soulo kombinacija. Ir modernumu. Tai ne senukų kopija. Bliuzas kvepia šviežumu.
Receptas? Kažkas panašaus į.... Jauni Marvin Gaye su Buddy Guy čia ir dabar.
Gražu gražu. Recommended. Highly.
Čia, vienas iš saldesnių jo repertuaro gabalų. Kartu su legendiniu Otis Clay fone.

"Did You Ever Wonder?" @ YouTube
Tad Robinson Band @ MySpace
Bliuzo Naktų oficiali svetainė




0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų