birželio 11, 2008

Cut Copy - Strangers In The Wind (2008)

"Nekedenk plaukų ištisai! Riebaluojasi!", - piktai tarsteli senelė. Išpaikęs vargšas protingas anūkas mintyse mykdamas atsako: "Kedensiu, kedensiu..! (liežuvis)".
Užsikedenkit negyvai, atsisagstykit viską ką turit ir eikit kortuot su ispaniškom kortom po futbolo, samadabičes.



Some good new shit. Savo šviežiena club vaikų, sekančių naujausius miksus, tikriausiai nenustebinsiu, tačiau.
Čia - vertas dėmesio iš visų reikalas, kurį išgirsti turėtų kiekvienas save gerbiantis padorus tikros ir kokybiškos muzikos gerbėjas.
Cut Copy. (Na, ištiesų tai man copy yra neatrišamas paste priešdėlis, tad pavadinimas yra bene vienintelis mane erzinantis šios grupės dalykas).
Šiuolaikinės populiariosios muzikos genijus bus tasai, kuris gebės niveliuoti žanrus, nuotaikas, laiką ir žmones. (Kad ir koks tu antiglobalistas bebūtum, pripažink - tiesa, kol kas, yra būtent tokia).
Ši australų trijulė mane būtent tuo nustebino ir sužavėjo. Sugebėjimu varyti smegenis virpinančius dalykus vienu metu. 80'ųjų new wave/romantics ir post punk, 90'ūjų prancūziškas house'as, 60'ųjų hipiška psichodelika ir folk'as, 2000'ųjų indie ir disco punk'as. Melancholija, džiaugsmas, pliažas, neonai, gitara, būčinukai.
Visas jų naujasis albumas "In Ghost Colours" (kritikų pripažintas vasaros šmaukšt terkšt bum bum hitas) slidinėja po klausos aparatą lengvai, vientisai ir harmoningai, tuo pačiu duodamas impulsus į periferinę nervų sistemą. Kilnoti - ir kojyčių ir rankyčių.
Kažkas gero, lengvo, saikingai naivaus ir kabliuojančio.

Koncertų akimirkos @ JesusWillSaveRockStarsToo.com

Cut Copy @ MySpace





0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų