lapkričio 26, 2007

Paprika Korps - Zdecydujcie Sie (2007)

Ataidi betoniniais rytų Europos blokais garsai, įkvėpti Jamaikos džiunglių. Įgavę pagreitį, aštresni ir svaigiai kviečiantys mintimis prisijungti prie kelionės į tikrumą ir teisingumą. Tai - Paprika Korps.


Paprika Korps neturi jokių analogų visame pasaulyje. Jie groja tai, ko niekas iki šiol negrojo ir daro tai puikiai. Skamba išdidžiai, ko nepasakytum apie pačius grupės narius, nuoširdžiai veikiančius pogrindinės muzikos pasaulyje. O viskas prasidėjo prieš gerus vienuoliką metų, kai, mažame Lenkijos miestelyje, Opolėje, susibūrė keletas dar visai jaunų ir vienminčių vaikinukų. Vaikinukų, troškusių groti regį. Tai ir buvo kelionės pradžia.
Dabar Paprika Korps - viena žinomiausių Europos reggae grupių, turinti nuosavą D.I.Y. ('Pasidaryk Pats') leidybinę kompaniją "Karrot Komando"; išleidusi jau penkis albumus; savo pasirodymais aplankiusi daugiau nei dvidešimt šalių ir per paskutinius kelis metus surengusi per du šimtus koncertų (tarp jų - keletas viešnagių Lietuvoje, kurių paskutinė buvo šią vasarą, festivalyje "Regenerator").
"Heavy Reggae" (sunkus regis) - taip save (bene taikliausiai) įvardino patys Paprikos.

"Zdecydujcie Sie" - viena smagiausiai sueinančių paskutiniojo, šių metų pradžioje pasirodžiusio albumo "Magnetofon" kompozicijų.
"Apsipręskite..!" - dainuoja Piotras ..ir visai nereikia suprasti lenkiškai.
Išgirskit širdimi. From Soul To Soul.


3 kart atsiliepta:

Liudas

Ta lenkų kalba.... :)

laurynas rėčkus

bet jie tie sentimentai tūsams su paprika korps muzika...ypač šiūmetės joninės buvo paprikiškai girtai smagios :)

Unknown

y6u02i2b97 j1j93n0t39 h0s52k1l30 r8n36n2u93 b4h11o5l09 v7y10m5i10


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų