lapkričio 29, 2007

The Aquabats - Throw Away The Trash (2004)

Bijote kaimyno su elfiška ausimi? Jaučiate, jog po jūsų lova vis dar gyvena pekmanas? Manote, jog žemės gyventojai nesaugūs? Nebijokite. Jūs saugūs. Žemę nuo pavojų visada sergsti The Aquabats! Jūsų penktadienis išgelbėtas!



Vandensšikšnosparniai - tai vieninteliai tikri pankai - super-didvyriai, kuriems po kojų kris visi studentiški vakarėliai, lėkštės su picomis ir alus.
Jų pasaulis - tai penktadieniai, marsietės mergos, magiški viščiukai, katės su dviem galvomis, milžinai robotai žvirblio galva, ska armijos, plastelinas, madingi zombiai, dar krūvos robotų, moksliukų gelbėjimas, pabaisų vestuvės ir diedai su "lipaluotom" rankom.
Jų muzika - tai triūbinio ska-punk, sintezatorino nerdy-synthpop ir new wave kokteiliukas, kurį jie maišo jau nuo 1994 metų.
Super-didvyriai į muzikos pasaulį įsiveržė su puikiu ir super-progresyviu ska-punk, kuris per daugiau nei dešimt metų, besikeičiant ir superkomandos nariams (tarp kurių buvo ir žymusis Travis BarkerBlink 182, pseudonimu - The Baron von Tito), ir superblogiečiams, vis keitėsi. Dabar The Aquabats pasis..Pfu! apsistoję ties punk/synthpop super-himnų kūrimu ir nuolatiniais susidūrimais koncertų metu su glitėsių monstrais.

Ekologinės problemos Aquabats rūpi taip pat, tad mūsų didvyriai pasiryžę padėti motulei Žemei, ir visi kartu dainuoja "Meskit šiukšles lauk!".
Tebūnie švarus ir nepavojingas Jūsų penktadienis!


2 kart atsiliepta:

Liudas

Eik tu sau! Geras :) Gera nuotaika jau dabar:]

Throw away, throw away, throw away the trash
come on everybody, throw away the trash!!!!!!!!!!

laurynas rėčkus

kaz ic dy Aquabats!


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų