sausio 16, 2010

José James - Love Conversation (feat. Jordana de Lovely) (2010)

Šimtai priežasčių, kurios nepaisomos virsta tik eiliniu pakelės akmeniu, nebeatskriesiančiu iš nugaros, neparbloškiančiu veidu į žvyrą, neperduriančiu kiaurai paširdžių, nepakylančiu daugiau nei lietus gali išplauti, nekeičiančiu savo nebylumo mano atžvilgiu, pasiliekančiu. Pakelės akmeniu.


Ausinukas dalinasi dar vienu nauju.
Tinkamai išnaudojamos savybės pavadinimu "karjerizmas ir drąsa, dėl to, ką darai" yra vienos geriausių raktų į pasisekimą. Atmetus talentą, ryžtą ir kūrybiškumą.
José James galbūt apie tai negalvojo, tačiau būtent tai jam padėjo parodyti savo muziką platesnei auditorijai. Atsitiktinis susidūrimas su jau beveik legendiniu muzikos pasaulio veikėju Gilles Peterson gal ir nepakeitė viso atlikėjo gyvenimo, bet jį pakreipė tikrai geresne linkme.
Svajinga, skoninga, subtili vaikino iš užatlantės atliekama muzika buvo to verta.
Instrumentinis džiazo trio ir gražių sapnų garso takeliams tinkamas įgarsinti gilus, sodrus, raminantis balsas - tai yra tai, kas dabar stovi po José vardu.
2008 metais šis paprasto/deliuksinio/gaivaus/gerų spalvų kupino/urbanistinio džiazo atstovas viešėjo ir Lietuvoje, sostinėje, klube "Tamsta", kur pristatė savo debiutinį albumą "The Dreamer".
Vasario 1ąją pasirodys ir antrasis José darbas pavadinimus "Blackmagic" - siūlau išgirsti nuostabų naują kūrinį, apipintą gera juodamagija ir sudėti poterėlį prieš miegą, su prašymu, kad José James vėl užsuktų pas mus.



"Park Bench People" @ YouTube
Oficialus José James puslapis


1 kart atsiliepta:

Unknown

Aciu, kad priminei:)
gera labai sitos muzikos klausytis, gaila tik kad kaip daznai buna apie koncertus suzinau po ju ivykimo.


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų