sausio 29, 2010

Caribou - Odessa (2010)

Tykiais rytais artindamas prie savęs praeitį gali lengvai suprasti tik du dalykus: kiek daug jau turi ir kiek dar nori turėti.


Visų pirma, norisi pasidžiaugti, jog muzikos industrijoje po truputį įsibėgėja labai maloni tendencija dalintis nemokamais darbais. Nesvarbu, ar tai mp3, ar singlas, ištisas albumas ar koncertas. Džiugina.
Visų antra, panašu, jog skaičiukas 2010 bus išties įdomus muzikine prasme.
Caribou tai vardas, braižas ir muzika. Indietronica. Po visu tuo - kanadietis Daniel Victor Snaith, turintis matematikos daktaro laipsnį. Kaip žinia, matematikai visada labai gražiai draugavo su muzika.
Po ypatingai įdomaus ir stipraus darbo (2007 metais pasirodžiusio albumo "Andorra"), Caribou vėl išleidžia dozę savo muzikos į areną.
"Odessa" tai kūrinys, iš balandį pasirodysiančio albumo "Swim". Tik nesumaišyk - kad ir kaip panašu - takelyje skamba ne mielojo Erlend Øye (dar vieno nerd'o iš Kings of Convenience, The Whitest Boy Alive) balsas. Tačiau vis vien - gaivus ir skoningas būsimo pavasario gurkšnis.


"She's the One" @ YouTube
Caribou @ Facebook


"Odessa"





  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų