gegužės 26, 2008

Vampire Weekend - Campus (2008)

Palaimingai sugrįžtu į normalų socialinį ratą. Susigrąžinęs muziką. Raginamas, ir vos ne vos gyvas išlipęs iš alkoholizmo, paleistuvystės, narkomanijos, bei ligų liūno. Pražysiu (ir vėl) pavėlavęs kaip koks baltas žirnis rugiuos. Check this out.



Tekštelsiu Jums po nosim pavasarinių skanėstų. Iš New York'o..! Ir vėl ir vėl.
Miestas, kuris per apokalipsę sugrius pats pirmas, yra neišsemiamai produktyvus. Jis mums pagimdė Vampire Weekend.
Bernužėliai - aptikti netikėtai ir nustebinę. Atslūgus indie trend'o pagrindinėms bangoms (bent jau aš manau, kad daugiau nebus), jie lipa į Atlanto vandenyno krantus, kaip išskirtiniai ir kantrūs moliuskai ir maskatuoja galūnėmis - ei, mes kitoki. Čia tai tiesa. Kokie idiotai galėtų maišyti afrikietiškas rumbas su Vivaldžiu? Šitie sugebėjo. Primalė dar ten visokio post pankiškumo, jaunatviško maksimalizmo ir geros nuotaikos. Kritikuoju..? Not.
Gavosi labai gerai. Kaip grupei, kuri prieš tai varė repą, labai gerai. O dar ir kiti, beveik tokie pat kieti kaip ir aš, dėdės, iš Britanijos ar kur kitur, Jums tai patvirtins.
Patikėkite, girdite tai tikrai ne iš pačio didžiausio indie mėgėjo.
Gaivi muzika - gaiviai Gegužės pabaigai! ...arba į tarpus tarp egzaminų.

"A-Punk" @ YouTube

"Mansard Roof" @ YouTube
Kanda Bongo Man @ LastFM





2 kart atsiliepta:

Liudas

ooohhhhhwieeee! :) You're back!
Vampire weekend'us jau nuo pačios pavasario pradžios pažįstu. And I like it :) A-punk "melejardą" kartų apsisuko mano winampe :)Oh-oh-oh ei-ei-ei

laurynas rėčkus

jo, aš juos jau irgi senokai paklausydavau. neblogas visas albumas tas jų debiutinis. ;)


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų