vasario 04, 2009

The Whitest Boy Alive - Courage (2009)

Būti žvėrimi, būti apvogtam, būti sukniubusiam, būti be žodžių, būti ekspresyviai besijuokiančiu, būti nepoetišku, būti juodo mėnulio apšviestu, būti su alumi, būti be alaus, būti nevisai tikram, būti supratingam, būti dvėstančiam, būti ir sėdėti čia vietoje. Būti būti būti. Būti drąsiam.



Pristatau Jums savo mylimiausią ryžo ir charizmatiško norvego vaikino vedamą muzikos grupę - The Whitest Boy Alive. Jie yra nusipelnę pabuvoti mano apgailėtinai apleistame "Ausinuke", į kurį planuoti paviešinti jie buvo ne vieną kartą.
Šį kartą tas kartas yra neišvengiamas. Berlyne mieganti ir kurianti grupė tuoj tuoj (oficialiai - Kovą) paleis į pardavimą naują ir puikiai skambantį antrąjį albumą "Rules".
The Whitest Boy Alive turėjo būti madinga šokių muzikos grupė. Tačiau vos tik norvegui Erlend Øye (iki tol vadeliojusiam skandinaviško indie grupę Kings of Convenience) ir trims vokietukams griebus už gitarų - viskas pasikeitė. Gitarų paleisti nebepavyko. Viso to rezultatas - švelni, harmoninga, šokdinanti ir labai kabinanti indie pop muzika su subtiliais elektronikos cinamonais ir kariais. Muzika, iliustruojanti europietišką 'dutūkstantųjų jaunystę gražiuose pavasario pavakariuose.
Nepasididžiuokit.

"Golden Cage" @ YouTube

"Fireworks" Live @ YouTube
The Whitest Boy Alive official



1 kart atsiliepta:

Anonimiškas

perklausiau. keliolika sekundžių mušiau į ritmą. patiko. :)


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų