liepos 17, 2008

Gabriella Cilmi - Echo Beach (2008)

Liepos vidurio medus - tamsus. Saldumas. Ir jokio saldumo apie merginas. Smaguriai miršta greičiau už rūkorius ir alkoholikus. And they suffer suffer suffer.



Dar vienas gardėsis iš "kaimyninės" Australijos. Baisiai jaunutis, gražutis ir nesaldžiai saldus. Gabriela Čilmi. Šešiolikmetė italų kilmės piemenė kėsinasi ateityje susigrobti daugiau Grammy nei Amy Winehouse, ir nevartoti narkotikų.
Mergina gilioje vaikystėje dievino ne Šiugabeibz Šap Boyz, o Nina Simone, Led Zeppelin, Sweet(!) ir Janis Joplin. Vien tai iš mano pusės sukelia nemažą respektutę.
Kuo Gabriella įdomi? Įgimtas afro-soulful-blues moteriškas vokalas. Senas ir patikrintas standartas. Nesmagiai šiomis dienomis visur valkiojamas, girdimas, kiekvieną dieną birtų geltonojoje spaudoje įgaunantis drug junkie etiketę. Bet velniop tai. Man šis grožio standartas priimtinas. Aplipdykime tai brandžiai išsireiškiančia jaunyste, lengvo džiazo instrumentuote, griebiančia rokelio melodija ir dailia/bloga tamsaus gymio mergyte. Gauname Gabriella Cilmi. Išbandykit, kol nesugedo. Ir tesaugo ją Dievas - lai auga.
Ai, ir ji dar sako, kad "bass players are always the hottest". Na, kažkodėl aš irgi sutinku.
Nors Gabrielos label song (nežinau lietuviško atitikmens..etiketinis?) turėtų būti "Sweet About Me" (tikrai vertas dėmesio), bet
duodu jums išgirsti nestandartišką, įdomią, niu veivišką ir ne Gabrielos stiliaus Gabrielos dainą. Kaip įrodymą, kuo ji išsiskiria iš kitų soul kalyčių,..ir jos duoklę David Bowie ir Blondie.

"Sweet About Me" @ YouTube
"Sweet About Me" Live @ YouTube
Gabriella Cilmi @ MySpace




2 kart atsiliepta:

Adomėlis

sexy ji man. gal numeriuka gali gaut ;D

laurynas rėčkus

be problemyčių. ;P


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų