vasario 13, 2008

Arina ir Veto Bank - I Love You (2002)

Banalios, bet vis dėl to gerbiamos ir galingos Šv. Valentino dienos proga "Ausinuke" - tikra daina apie meilę. Atsiras manančių, jog eina velniop tokie sakinukai, nes meilė - šūdas. Lai jie ir išjungia. Tačiau, viliuosi, dauguma vis dėl to tiki, jog ne tik barščių puodas ir balažin koks oras valdo mūsų svietą.
Na, o čia vardas, kurio pristatinėti beveik nereikia - Lietuvos bliuzo karalienė Arina ir grupė Veto Bank.



Kad šita kompanija dar tikrai gyva, šią vasarą galėjo įsitikinti visi norintys. Čia (ten) mes matėme švytinčią (ir įsimylėjusią) Ariną ir brandžiai šviežius jos vyrus. Vis dar verdančius puikią "bliuzasriubę". Vis sušmėžuojančius tai Palangoj, tai dar kažkur...aišku, nebe taip kaip kadais. Užtat visada Varniuose.
Mano pirmoji pažintis su Arina? Žinote...kiek save atsimenu, ir kiek neatsimenu...bet žinau aš ją tikrai nuo mažų dienų. Patiko tada, ar ne, čia jau kitas klausimas. Vertinimas, kaip ir suvokimas, atėjo su laiku... Menu, vartant 1992 metų "Nemuną", klausant mamos postringavimų, įrašų. Bet jau irgi senai.
O dabar...tik belieka melsti, kad Dievas duotų "Bliuznaktes" ir mes vėl galėtume rimtai pašokt (nebūtinai lietuje) kartu su Arina (kuriai dabar reikėtų palinkėti sėkmės jau kasmetiniais patapusiuose "duetuose").
Mylėkit vieni kitus ir tėvynę, vaikai. Ir nėr čia ko vaidint.

Arina ir Veto Bank (Live '96) @ YouTube
"Iššūkis Žvaigždėms" @ LRT.lt




0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų