vasario 22, 2010

Yukon Blonde - Brides Song (2010)

Kurdamas savo praeities albumus tu užmiršti, jog tai perniek. Įvedi sistemą, suarchyvuoji, sudėlioji ir išeini toliau ieškoti medžiagos naujiems.


O, Kanada! Laisva ir išdidi!
Vėl turiu reikalų su kanadiečiais. Tiksliau, su blondine iš Jukono. Todėl, šia proga, visam pasauliui viešai prisipažįstu - turiu stiprų potraukį kooks'iškam inside in/inside out skambesiui.
Šie vyrai iš Vankuverio kaip tik geba šį manąjį fetišą dalinai patenkinti. Ne, jie nėra užsilikę 2006ųjų indie roko spalvos garbintojai ar kuksų kopija.
Mano akimis (em..sorry, ausimis), Yukon Blonde - puoselėja bene gražiausius minėtų reiškinių dalykus. Su savo be galo gražia organiška dvasia, klevų šalies gamtos gaiva, pavasarišku seksualumu ir meistriškomis melodijomis.
Yukon Blonde tikrai netaps pelningiausio ar populiariausio 2010 metų albumo savininkais, tačiau aš juos ramia sąžine pasidėsiu prie savo geriausių/maloniausių šių metų atradimų.


"Wind Blows" @ YouTube
Yukon Blonde @ MySpace


"Brides Song"




0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų