vasario 16, 2010

The Radio Dept. - Heaven's On Fire (2010)

Kažkas pasako: "Neieškok didesnių už save, nebijok eiti priekyje, net jei nežinai kelio". Kažkas atsako: "Nedrįsk ieškoti kvailesnių už save, jei neturi jėgų atsispirti savoms pagundoms".


Mažai kas yra geriau už švedišką medžių žiedais švytintį indie pop kasnį vejant žiemą iš kiemo.
Taip, mes galime sakyti, jog The Radio Dept. yra viena iš tos didelės mūsų jūrų kaimynų nepriklausomo roko ir pop muzikos šeimos, Labrador leidybinės kompanijos. Tačiau galime iškart pridurti kuo šie yra unikalūs. Unikalu yra vien tai, jog grupė sugeba išlaikyti senai susikurtą elektrinį shoegaze'išką skambesį (sakosi, jiems įtaką padarė ir Frank Sinatra, ir Pet Shop Boys, ir Nick Drake, ir Joy Division...), tuo pačiu tarsi natūraliai paisant savo stilistikos virtuvės tendencijų.
Nors pavieniais kūrinukais The Radio Dept. dalinasi jau nuo pat birželio, tačiau naujasis grupės albumas "Clinging to a Scheme" pasirodys tik balandį.
Iki tol - dar vienas natūraliai saldus, pavasariškai stiprus nemokamas kūrinukas - "Heaven's On Fire". Kaip mylimo kutenimas.


"David" @ YouTube
"Pulling Our Weight" @ YouTube


"Heaven's On Fire"





  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų