rugpjūčio 30, 2008

RJD2 - Since We Last Spoke (2004)

Užmušk vasarą. Taip kad daugiau nekeltų. Mušk ją ir brauk ašarą. "Štai tau, kale, štai..! Už visą tai ką gero davei, sušiktoji..! Še! Gailėkis, jog išeini! (spyris į galvą) Myliu tave, debile. Ilgėsiuos visada.."




Dievai sutvėrė šio vaikino semplus. RJD2. Ramble John Krohn. Jaunystęs praleidęs už pogrindinio hip-hop'o bloko tūsų pulto, RJ kilo aukščiau. Savo pirmojoje leidybinėje kompanijoje Definitive Jux, RJ kūrė muziką kitiems, darė tai, ko nenori, tai kas buvo ne visada miela. Turėdamas ypatingai platų muzikinį akiratį ir siaurą galimybių tai išpildyti ratą, RJ nesustojo. Jis teturėjo gerą skonį, plačia širdį ir...vinylus. To jam užteko, kad galėtų pradėti daryti tai, ką nori pats. To jam užteko, kad taptų įdomesniu ir garsesniu, nei tie, kuriems jis muziką darė.
Kuo RJD2 muzika gali sudominti žmones, kurie nedraugauja su hip-hop'u? Šis žmogus, pasitelkęs savo išradingumą, sukūrė daug įdomios muzikos. Ne, tai ne tik geras bytas ar meistriškas skrečinimas. Tai muzika. Neįtikėtinos, roko kūrinius menančios kompozicijos, intriguojantys priedainiai (man RJ yra "išrišimų" dievas!) ir gyva, besitęsianti muzikinių garsų šarada. Nuo lotyniškų frazuočių, agresyvių gitaromis, elektronika persmelktų garsų iki lengvo džiazinio chillout'o. Duodu Jums išgirsti RJD2 antrojo albumo "Since We Last Spoke" titulinį/intro kūrinį, ties kuriuo apsistoti būtų negražu.
P.S. Dievas nenorėjo išvysti šio įrašo ir visaip kaip man kenkė.


"1976" @ YouTube
RJD2 official



2 kart atsiliepta:

Totikė

nesitikėjau, kad jis man patiks paskaičius įrašą.
kadangi perklausyti nepavyko ta Žalia Juosta :D, nuomonės nereiškiu.
Bet jutubės duota nuoroda...atliko savo funkciją. Buvo pamatyta ir išgirsta. Būtent išgirsta.
Keletą sekundžių galvojau "iš kur čia tos dūdos..?" :)

Unknown

klaida ištaisyta. dabar "žalia juosta" jau krauna.


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų