rugpjūčio 19, 2008

Duran Duran - American Science (1986)

Seni-modernūs laikai atima tave iš garbės ir tai kas svarbiausia trokštančių zanūdų apsupties. Ten nusiperki šunį, kokteilį, pasispjaudai padus. Ten būk glemūrinis romantikas.


Duran Duran. Drįstu teigti, jog tai, bene labiausiai pirktas du kartus pasikartojantis žodis. Galbūt nepelnytai sietinas tik su aštuoniasdešimtaisiais, tačiau...sietinas.
Romantiški, genialūs ir muzikalūs britų vaikinai savo vertės neprarado per ištisus trisdešimt metų. Blemba, galybė laiko. Buvo visko. Buvo ir tamsesnių tarpsnių. Vieną iš jų šį kart ir apvaizdysiu tatai.
1986 metais iš beprotiško populiarumo sulaukusio Birmingemo penketuko teliko trio. Simon Le Bon, Nick Rhodes ir John Taylor. Tai buvo pirmas smūgis fanams. Antras smūgis buvo tais pačiais metais išleistas albumas "Notorious". Gerbėjams ir pop muzikos kritikams tai nepatiko. Darbas tikrai nebuvo nuostabus,..tačiau Duran Duran paliko labai įdomų, sudėtingą ir sodrios muzikos kupiną albumą. Be euro-pop-dance, tačiau su funk roko prieskoniais.
Būtent tuo jis mane ir patraukė. Ilgos, įvairios, tačiau įsimenamos frazės, tradicinis naujųjų romantikų požiūris, netikėtos, kokybiškos instrumentinės ir vokalinės partijos.
Ooooooh...it's such awful manners..Don't keep me waiting come and lie beside me.
Skiriu mylimoms.

"Meet El Presidente" @ YouTube
Duran Duran official



1 kart atsiliepta:

Anonimiškas

Tikrai šildo :>
į vestuvių puotą!


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų