rugpjūčio 03, 2008

Jacques Dutronc - Le Responsable (1970)

Sorry but the lyrics to Les Playboys Jacques Dutronc are missing. If you are familiar with Les Playboys Jacques Dutronc lyrics please submit it to us. Je t'embrasse sur la joue.



Man patiko, kaip gražiai ir taikliai mod kultūrą paskutiniame Pravda Radijos epizode įvardino dizaineris Giedrius Paulauskas: "„mod’ernus“ pasaulis, egzistencializmas, kramtoma guma, siauri džinsai, Chelsea aulinukai, laisvė, grynieji, populiarumas, naujoji banga, sėkmė, karjera, Carnaby gatvė, muzikos aparatas, subkultūra, savaitgalis, charizma, Vespa arba Lambretta, scena, revoliucija, gyvenimo būdas, forma, kavinė, radijas, mėlyna, balta, raudona…".
Šie žodžiai papuoš šio įrašo herojų - prancūzų pop ir mod kultūros pionierių, aktorių, kompozitorių ir dainininką - Žaką Dutron. Be šio revoliucionieriaus Prancūzija būtų išgyvenusi, buvo jis ne vienintelis ir ne populiariausias..bet jei kas nors būtų jį davę musų Lietuvėlei, greta Vytauto..bet bla bla bla.
Gyvenime daug nuveikė žmogus, daug vaidino ir kūrė, jį mylėjo moterys, o jis mylėjo ir vedė savo Françoise Hardy, kuri už vyrelį gal net ir didesnė pop kultūros ikona buvo. Deja, mane labiau užkabina Žako, o ne Francua muzika. Kodėl? Širdy, šalia prancūzofilijos ir šansonet, jam plakė bigbytas.

"Et Moi Et Moi Et Moi" Live @ YouTube

Françoise Hardy "L'amitie" @ YouTube
Giedriaus Paulausko "Mods" kolekcija





1 kart atsiliepta:

Totikė

truputį sunkiai klausosi kalba.
bet...maloniai pozityviai.
už tai dešimt :}


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų