lapkričio 23, 2007

Dave Gahan - Kingdom (2007)

Smagu smagu smagu. Štai, jau džiaugiuosi šviežiuoju Dave Gahan albumu. Hourglass...
O jei netyčia kas nors nesuprato, tai šiems netyčėliams susiprasti padės du žodžiai - Depeche Mode. Tai - DM veidas.



Hourglass - tai jau antrasis Dave'o solinis darbas, išleistas vos prieš mėnesiuką.
Mėnesis - tai ilgas laiko tarpas šiuolaikiniam pasaulinio garso albumui, tad kritikų komentarai jau apsistovėję šiuo klausimu.
Vienas iš populiariausių ir banaliausių - Hourglass labai primena Depeche Mode. Po velnių, aš net neketinu to neigti. Nes nesinori. Nes muzika - puiki. Visos kompozicijos išskirtinės. O Dave'o balsas yra tiesiog sutvertas tokiai muzikai. Šis albumas tai dar kartą patvirtina.
Bene stipriausia Hourglass pusė, kurią teigiamai įvertino dauguma rimtųjų kritikų - itin sodrus, harmoningas, industrinis ir gilus elektroninis skambesys, nepaisantis jokių šiandieninių elektroninės muzikos dievukų. Vienintelis normatyvas, kuris paisomas šiame darbe - tai, kad normatyvus kuria pats Dave'as (tebūnie - su DM šešėliu), ir likusiam mainstream'ui telieka sekti paskui.

Daina, kurią galite išgirsti - singlas iš naujojo albumo - Kingdom, užkabinantis nuo pat pirmųjų garsų. Taip pat užkabinantis savo nuostabuolišku vaizdu.
Kingdom jau spėjo aplankyti keleto šalių (tarp jų - brolių latvių) topų viršūnes ir pastumdyti savo šūduose besimurkdančius saldžiuosius verslinink..Pfu!..muzikantėlius. Ir, manau, bent kada, tikrai ne be reikalo.
Enjoy the Kingdom.


3 kart atsiliepta:

Liudas

Koks tempas! Taip ir toliau:]

Anonimiškas

Va cia tai jo :) va cia tai blogeris . Va cia tai mldc. taip ir toliau. muzikos tuojaus normalios parsisiusiu :D

laurynas rėčkus

va čia tai jo komentaras. ;]


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų