lapkričio 22, 2007

The Blood Brothers - Love Rhymes With A Hideous Car Wreck (2004)

Bemąstydamas, jog reikėtų parašyti apie šią grupę, ir spontaniškai beslankiodamas po voratinklį, suvokiau: jie ką tik rišo reikalą. Visai ką tik. Lygiai dešimt metų pradrūžinę gitaras....Lapkričio 8d. Tai ir paspyrė mane parašyti dabar...


Susipažinkite. Čia The Blood Brothers, kurie nebeištvėrė ir nukraujavo.
Pirmiausia - apie tai, ką jie groja..pfu..grojo. ech.
Kraujo brolių muzikoje rasite netikėtus sprendimus.
Kai pirmą kart klausiau jų dainų, masčiau: "hmm...dabar turėtų prasidėti priedainis...hee...wtf...? ūūū...čia geriau ir už priedainį!"
Taip taip. Ne veltui kartais jiems prilipinama avant-garde punk etiketė.
Pabandykite sumaišyti Drive Like Jehu, Gang of Four, Fugazi, The Mars Volta, Sonic Youth ir Yeah Yeah Yeahs. Dėl skonio įmeskite nekaltos mergaitės klyksmus. Na ir ištiesų...gausite kažką tokio.., ką galima būtų pavadinti The Blood Brothers.
Jei jau bandytume dėti į rėmus...tai būtų kažkas panašaus į post-hardcore.
Bet čia visgi rėmus gerokai pramuša originalus ir nelabai lygintinas su kitais posthardkorovcais skambesys. Skambesys prisotintas maišto, moderno, erudicijos, ironijos ir visapusiškumo dvasios.

Love Rhymes With A Hideous Car Wreck - tai bene švelniausias jų 2004 metais išleisto albumo "Crime" gabalas. Kūrinyje stipriai jaučiamas indie įtakotas skambesys. Bet tai tik padaro juos dar įdomesnius.

Ką gi. Linkiu amžinąjį atilsį for The Blood Brothers.
O Jums - kad palikta muzika nepaliktų atilsio.
Amen.


4 kart atsiliepta:

Liudas

Patiko! Kiek šokiravo 2:15 ir vėliau, bet.. juk to ir reikėjo tikėtis? :)

laurynas rėčkus

nebūt hardkors ;]

Anonimiškas

sitie ypatingi.
labai teisingai ivardinai tuos visus tuos ingredientus-priemaišas, tik labiau At The Drive-In negu The Mars Volta galbut.

laurynas rėčkus

tuo norėjau jų polinkį į progresyvumą parodyti.. :)


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų