gegužės 02, 2012

Mario - Let Me Love You (Lapalux Bootleg Remix)


Whoa! Ausinuko žmonės išnyra iš darbų kalnų. Daug gėrybių prisikaupė ir įvyko visuotinis sprogimas per savaitėlę, o Brainfeeder šeimos medžio atstovas Lapalux kaitina su Mario - "Let Me Love You" bootleg remiksu. Viename bloge pralinksmino labai teisingas pastebėjimas, kuris skamba maždaug taip: Mes negalime tavęs kaltinti, jei pamačius ką nors, susijusio su Brainfeeder, automatiškai pagalvoji, jog turėtų būti "velniškai gerai". Tikriausiai, iš patirties jau daugelis šito leidybinio ženklo leidinį galėtų pirkti užsimerkęs arba tiesiog užsisakinėti visus naujus albumus kaip prenumeratą į pašto dėžutę. Geriausia ne į e, o kur kabo laiptinėj.
Grįžtant prie kūrinio... Prasidėjo visuotinė bootlegginimo mada. Tiesa, sako, kad toks amatas paminėtas dar 1967, bet kiek iš mūsų žino, kas tai yra? Slidus reikalas, tačiau pabandyti paaiškinti reikia: tai tikrai ne tik su muzika susijęs terminas. Iš esmės tai bet koks nelegalus prekių platinimas ar pardavimas, o štai bootleg įrašas (angl. bootleg recording) - tai audio arba video oficialiai nepublikuoto performanso (live arba studijinio) įrašas. Šiandien šito termino reikšmė prasiplėtė dar labiau. Maždaug iki nelegalaus kūrinių "pasiskolinimo", dažniausiai juos norint suremiksuoti į savitą kūrinį. Tai tarsi kūrinys iš vogtų kūrinių.

Mario - Let Me Love You (Lapalux Bootleg Remix) by Lapalux

0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų