vasario 13, 2012

Lapalux "When You're Gone" EP


Nors EP pasirodė tik vasario 7 dieną, kažkas užgins, kad "c'mon, nieko čia šviežio, sudrožiau "Gutter Glitter" dar rudenį", mes pasakysim, jog visais atvejais šis EP vertas atgulti Ausinuko archyve.
Lapalux - vardas, kurį anksčiau ar vėliau girdėjo kone visi šiandieninės urbanistinės muzikos gerbėjai. Po šiuo pseudonimu slepiasi lygiai toks pat išblyškęs ir liesas, kaip merginos albumo viršelyje, jaunas vaikinas iš Didžiosios Britanijos - Stuart Howard. Stuart su trenksmu atvėrė scenos duris dar kokias 2007, pačiame beats muzikos pavasaryje.
Tiesa, tai ką turime šiandien, "When You're Gone" EP albumą, jau derėtų apkaišioti kitomis pravardėmis - juk evoliucija neišvengiama...ir galbūt net vedanti į gerąją pusę. Gražiausius UK bosinės muzikos sąskambius ir tvirtą, lyg uola, hip-hop'o ritmą derinantis Lapalux šį kartą yra priglaustas po itin solidžiu sparneliu - Brainfeeder. O tokie dalykai jau pasako viską.
Ieškok, pirk, vok, klausykis.

Lapalux - Moments (feat. PY)


Lapalux - Gutter Glitter


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų