sausio 10, 2012

BadBadNotGood "Rotten Decay"


"Infojazz" video Vaiperis sakė, jog geri dalykai Lietuvoje pasklinda sparčiai. Bėda ta, kad kartais net ir geros naujienos ar dėmesio verti auksiukai net iki blogerių ausinių keliauja lėtai. Neretai bėda slypi savireklamoje ar rėmimo trūkume, bet tikras dinamitas ankščiau ar vėliau sprogsta. BadBadNotGood atvejis yra pavyzdinis.
Eksperimentinį džiazą su hip-hop'o manieromis grojanti trijulė, 2011 metais išleidusi albumą, singlą ir live įrašų leidinius, bendradarbiavusi su Tyler, The Creator, iki dabar dar nebuvo sulaukusi tiek dėmesio. Vėl tenka minėti dažniausiai minimą vilko vardą - Gilles Peterson... Pastarojo laidoje kolektyvo kūriniams užėmus bent kelioliką minučių, BBNG fanų skaičius facebooke išaugo stebėtinai ir pasaulis šiandien žino apie šį neįtikėtinai gerai skambantį projektą.
Jaučiu pagarbą ir mėnesiu vėluodama reiškiu būtinybę pasidalinti. Nes tai, kas yra gerai, turi būti išgirsta - jūsų dėmesiui gruodžio mėnesio singlas "Rotten Decay". Kitus įrašus BBNG nemokamai atiduoda savo oficialiame tinklapyje. Show your love!


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų