birželio 13, 2011

Aloe Blacc festivalyje "Tamsta Muzika 2011"


Taip, tai viena iš tų ypatingai džiugių naujienų šią vasarą.
Ausinuko kolektyvo numylėtos įrašų kompanijos Stones Throw numylėtas ir užaugintas Aloe Blacc liepos mėnesio pabaigoje viešės...em, taip, grybų ir uogų karalystės širdyje, Dainų Slėnio saloje, Varėnoje. Aloe čia ne tik paskanaus lietuviškų miško gėrybių, bet ir surengs patį laukiamiausią šių metų "Tamsta Muzika" festivalio pasirodymą. Vienintelį Lietuvoje.

"I Need a Dollar" - tai Aloe kūrinys, 2010 metais tapęs itin populiaraus už Atlanto serialo "How To Make It In America" himnu (serialas yra mano favoritas!). Nuo viso to ir užvirė Aloe populiarumo banga. Naujas albumas "Good Things", koncertai ir dėmesys JAV žiniasklaidoje Aloe Blacc pastatė greta tokių atlikėjų, apie kuriuos kalba ir žino visas pasaulis.
Dar prieš daugiau nei dešimt metų savo muzikanto karjerą pradėjęs kaip reperis (kūrė kartu su tokiais vardais kaip Jazz Liberatorz bei Exile), Aloe Blacc pasuko šiais laikais kiek netikėta kryptimi - atsigręžė į pačias gražiausias klasikines soul, RnB, gyvos muzikos tradicijas...ir dainavimą. Būtent čia atsiskleidė pats geriausias Aloe potencialas - be galo šiltas, išraiškingas ir stiprus balsas.
Gyva muzika, gyvas balsas ir daug šypsenų. To tikrai tikrai galime tikėtis iš Aloe Blacc pasirodymo.
Festivalyje taip pat pasirodys mūsų labai mėgiami Despotin' Fam, Brassbastardz, Empti bei gausybė kitų atlikėjų.

"Tamsta Muzika 2011" festivalis jau visai čia pat, liepos 22 - 24 dienomis, Varėnoje, Dainų slėnio saloje. Griebk sau bilietus ČIA ir prisijunk - mes jau laukiam.


0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų