gegužės 04, 2011

Mondayjazz LIVE! KUTMAH


Gegužės 6 d. Vilniaus klube „Opium” vyks 15–ta ciklo „Mondayjazz Live!“ serija su atlikėju Kutmah (Kūtma) iš Los Andželo underground hip-hop, experimental irašų kompanijos Poobah.

„Laimė nusišypsojo mums, nes Kutmah atsirado arčiau Lietuvos – gimtojoje Anglijoje. Kitas susitarimo vazelinas buvo tai, kad atlikėjas žino ir gerbia „Mondayjazz“,“ – derybų kambario paslaptimis dalinasi Justas Fresh.


Žinomas iš tokių institucijų kaip „Low End Theory“ ir „Dublab“, Kūtma savo portfelyje turi albumą „Warm Like The Sunshine“ ir keletą sėkmingų kompiliacijų, vieną kurių išleido legendinis leiblas „Mochilla“.
Kutmah biografijoje yra įdomi detalė, kad jis kuravo vietą Los Andžele pavadinimu „Sketchbook“, kur užgimė Vakarų pakrantės beats scena ir savo muzikinius raumenis pradėjo augintis Ras G, Flying Lotus bei Gaslamp Killer.
Kūtmos pasirodymas Los Andžele baigėsi, kai Federalinės policijos pareigūnai uždarė egiptietės ir škoto vaiką į Naujojo Meksiko pabėgėlių centrą ir ten 2 mėn. palaikę deportavo į Angliją. Bet atsitiko taip, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, nes dabar Kutmah keliauja grodamas po Europą su jau minėtais draugais iš Los Andželo scenos ir rengia savo įkalinimo įstaigoje sukurtų darbų parodas įvairiose meno galerijose.

Prisijunk prie mūsų visų 22 valandą ir pamatyk. KUTMAH. LIVE.

0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų