balandžio 13, 2011

fLako "The Mesektet"


Šitą reikalą anonsuoti vėluojam, bet sąžiningai - norėjosi susikaupt maloniam laikui. Prasukus gautą albumą bent jau tris kartus.
Ankstesnis fLako darbas, EP "Mini Tollbooth", pažadėjo, jog iš fLako reikia laukti vis daugiau ir geriau, ir, beje, kiek kita kryptimi. Būtent tą šiuo senų, neišleistų kūrinių rinkiniu ir nori pasakyti pats fLako - tai senosios kurybos taškas ir stiprus atsispyrimas į naująją, jau pradėtą "Mini Tollbooth" rinkinyje.
"The Mesektet" (viršelio autorius Dan May) pavadintas egiptiečių mitologijoje minimo saulės dievo Ra laivo vardu, padėjusio Ra kovoti prieš tamsos jėgas ir įvesti šviesą pasaulyje. Šią simboliką pasikinkęs pasaulio pilietis fLako drąsiai sako, jog tai kas bus nauja - bus kitaip. O kol kas - iki 2008 metų surinktų ir iš naujo įrašytų 30 genialių kūrinių puokštė. Ir fiziniu, ir skaitmeniniu formatu jau gegužės 6 dieną. Švarus, tobulos ritmikos ir gilaus boso senasis fLako garsas turėtų nostalgiškai džiuginti ar išspausti ašarą kiekvienam konceptualios urbanistinės muzikos gerbėjui.

fLako - With You




fLako - Irukandji



1 kart atsiliepta:

shysme

click this over here now find more info More about the author read more wikipedia reference additional reading


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų