vasario 26, 2011

Jeremiah Jae "Rappayamatantra" EP


Vaikinas iš Čikagos, vardu Jeremiah Jae, jau gerus metus yra žmogus "on-the-spotlight". Vienu iš perspektyviausių ir įdomiausių jaunųjų bytmeikerių (ir žodžių meistru) vadinamas jaunuolis neliko nepastebėtas ir gyvosios klasikos šamanų - Brainfeeder leiblo. Čia, kovo 22 dieną, jis ir paleis savo naująjį EP - "Rappayamatantra".
Su dideliu smalsumu ir įsitraukimu klausiau Jeremiah Jae modernaus hip-hop'o ir gilių džiazo, psichodelikos viražų mišinio ankstesniuose darbuose - nuo "Dxnce" EP iki "Eating Donuts" miksteipo. Nuoširdžiai sakau, jog verta laukti naujojo EP, po kurio netrukus, Jeremiah Jae pažadu, pasirodys ir pilnas albumas.
Pabaigai. Flying Lotus apie Jeremiah Jae kalba taip: "He's one of those artists on a mission for truth, understanding worlds and seeing beyond space and time through music". Su šiais žodžiais ir derėtų klausyti naujojo EP singlo "$easons":

0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų