rugpjūčio 31, 2008

Midnight Juggernauts - Shadows (2007)

Pasitaisyk kelnių kantuką. Susišiaušęs - susitvarkyk. Apsilenk literatūrą. Išsilygink marškinius. Išsišveisk dantis, nagus ir paausius. Išsimaudyk. Buk mandagus. Daug neklausinėk. Visiem sunku, visiem į darbą. Ne tau vienam čia.



Sunku pasakyti. Sunku pasakyti, kodėl Midnight Juggernauts rimčiau susidomėjau tik visai neseniai. Nenuvertindamas savęs, aš jums neišsiduosiu, jog esu muzikinis atsilikėlis ir provincialas. Negaliu prarasti savo autoritetingų galių. Tigi.
Keisčiausia yra tai, jog atėjo pranašauti laikai, kai muzikiniams iškrypimams visiškai dingsta ribos. Eksperimentai pasiteisina. Esu apie tai mastęs ne kartą. Kokia bus ateities populiarioji muzika, tarkime, po 50 metu? Sferų muzika? Hell knows. Viena iš mano išmąstytu hipotezių yra tokia: visi egzistuojantys muzikiniai stiliai palaipsniui susijungs į vieną, idealų, stiprų, savo garsuose nešantį savo įtakų žinutes iš praeities, muzikinį stilių. Skamba juokingai, bet tikiu, jog tame tiesos šiek tiek yra.
Midnight Juggernauts - be galo vizuali muzikos grupė. Be galo. Tai tokia grupė, kurią galbūt galės per daug nesiraukydami klausytis ir mūsų anūkai. Ne, tai ne futurizmas. Čia dabartis. Vidurnakčio Griovėjai savyje įkūnija tarpgalaktinę diskoteką, pošlus sintezatorius, progresyvųjį roką, šiaurės pašvaistės nušviestą post-punk'ą ir seną, bei patikimą psichodeliką. Visa tai skamba pakankamai kampuotai, kad tu galėtum taškytis greta penkiolikmečių Griškėje, ir pakankamai intelektualiai, bei lyriška, kad tiktų lengvam snūduriavimui pasinėrus į pasąmonės žinutes.
Sėkmės visiems. Vargsim kartu.

"Shadows" @ YouTube
"Into the Galaxy" @ YouTube
Midnight Juggernauts Official




2 kart atsiliepta:

Anonimiškas

Lengvų vargų linkiu...o jei bus sunkūs, įveik juos, nes juk turi iš kur pasisemti jėgų:) Muzika yra neišsemiamas reikalas.

laurynas rėčkus

Dėkui, appreciate, Ignai. ;)


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų