kovo 15, 2012

„Red Bull Music Academy“ kovo 17 dieną Vilniuje


Su dideliu džiaugsmu aukštai iškeltomis galvomis skelbiam - „Red Bull Music Academy“ jau kovo 17-ąją atvyksta į Vilnių. „Soul Box“ klube akademijos infosesiją ves ir nuo 22 val. ausis maitins bei kojas įjungs veikti vietnamiečių kilmės prancūzas Onra, kaimynai Eltron John bei Sander Mölder. Tiems, kuriems smalsu iš arčiau pamatyti, o gal pačiupinėti, išgirsti sėkmės receptų ir geriau pažinti RBMA absolventus - rekomenduojam nemokamą mokinio vietą užimti nuo 18 val. 
Primenam, kad paraiškų pildymas į RBMA, šiais metais rengiamą Niujorke, vyksta iki balandžio 2-osios dienos, visi 21 metų sulaukę muzikos talentai dar turi galimybę įšokti į ten skraidinsiantį lėktuvą. Jei tau reikia daugiau informacijos, ją taip pat galėsi sužinoti infosesijos metu. Raginam nesidrovėti ir būti vienam iš 60ies išgirstų ir įvertintų. Čia svarbus tavo talentas, nebūtinai visuotinis pripažinimas, todėl lįsk iš miegamojo ar ženk nuo jau užkariautos scenos ir pildyk anketą.

Beje, judriojoje naktinėje renginio dalyje su svečiais taip pat pasirodys lietuvių talentai Brokenchord, prAnza, The Nutcracker ir Lunatiq. Pradžia nuo 22 val. Dalyvavusiems infosesijoje įėjimas į „afterparty“ - nemokamas.
„Red Bull Music Academy“ Lithuania: sek įvykius ir naujienas.

0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų