sausio 16, 2012

Gergaz Netlabel "Beat Garden Compilation"


Kompiliacija, kaip leidinio forma, dažniausiai yra patogi demonstracijai. Leidėjui - kad supažindintų su savo leiblo atlikėjais žinomesnių pagalba, klausytojams - todėl, kad gali pasipildyti savo grojaraštį naujais vardais. Pridėtina, kad atlikėjams neskaudu atiduoti savo vieną kitą kūrinį nemokamai. Nors kompiliacija, kaip leidinys, tikriausiai niekada nebus tokia vientisa ir vieninga kaip albumas, ir tikriausiai nė vienas toks rinkinys nebus taip gerai atsimenamas kaip abumas, galiausiai, matyt, nė vienoje "Rescued from the Fire" serijoje nebus paminėta kompiliacija. Tačiau kartais progos paklausyti vieną kitą kūrinių rinkinį, kaip ir progos susipažinti,  praleisti neverta. Dėl ryšių, bendrų taškų paieškų, pagaliau dėl kritikos, kompetencijos auginimo, to pačio grojaraščio plėtimo (nebūtina būti melomanui aka ausinausiui, tam, kad pritrūktų "kažko naujo").
Po ilgų kalbų sakau, kad ši kompiliacija neturėtų būti praleista bytsų gerbėjų bei glitch-hop'o mylėtojų ir ją verta išklausyti iki galo. Atidžiau nei įprasta. Mazi, Vlooper, Ta-Ku, Evil-Needle ir daaaaug kitų. Big up trečiąjį gimtadienį švenčiančiam Gergaz Netlabel!

 

0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų