sausio 16, 2012

B-Ju "Prozac People"


Error Broadcast - viena mano mėgiamiausių europietiškų įrašų kompanijų. Tokio statuso mano širdyje ji nusipelnė dėl nenutraukiamo tyros ir išlaikytos (lazeriais, neonais ir spalvotomis čiurkšlėmis padabintos) muzikos puoselėjimo. Vienas šios neįtikėtinai skambios kompanijos žmonių - B-Ju. Žmogus visa širdimi atsidavęs naujo garso paieškoms.
Prieš kurį laiką veltui atidavęs visiems savo senos kūrybos beattape, B-Ju sausio 23 dieną išleidžia savo naują albumėlį "Prozac People". Aš, kaip žodžių mylėtojas, didelių sąlyčių tarp praeito dešimtmečio prozako kartos vaikų ir šios unikaliai modernios kūrybos neradau. Galbūt pavyks Jums. Bet kokiu atveju, albumas lydės mane kasdienėse kelionėse. Bent jau gerą pusę mėnesio. Gražu ir kojos trypia.
Įrašą baigiu dviem kūriniais iš būsimo reikalo bei sentencija, kurios autoriai yra patys Error Broadcast vaikinai: Freshness is the word. Word.

B-Ju - Gobble Gobble by Error Broadcast
B-Ju "Mia Got A New Haircut [Monolithium Recrunk]" by Monolithiummm
 
B-Ju - Prozac People Promo from Error Broadcast on Vimeo.

1 kart atsiliepta:

Algirdas.

beattape - nuostabu. dėkui už share'ą, seniai beklausiau tokio gėrio!


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų