kovo 08, 2010

Starkey - Stars (feat. Anneka) (2010)

Degėsiai, perštėjimas, pavydo trupiniai, trintis, nuosėdos, įkyrūs stereotipai, kirtimai, absinth, atsparumas, nenoras, neveiklumas, meskalino princas. Pasislepia po tulpių puokštele.


Prieš tris metus dubstep'o karius laikiau tais žmonėmis, kurie nuvers kalnus. Nežinau, ar buvau objektyvus, tačiau negaliu teigti, jog klydau, žvelgdamas iš dabartinės perspektyvos. Turim ką turim - atskira scena, renginiai, žmonės ir charakteris.
Pabandysiu su dar viena gan nuspėjama įžvalga ateičiai - tai išliks. Trejopai. Dalis virs oldskūliniame savų sulčių troškinyje, kita dalis smaginsis ir blizgins karolius telike, tretieji - kariaus toliau, tik vis vis vis kitaip, be sąžinės graužaties imlūs ir išradingi.
Starkey - vienas iš jų. Laptopo šamanas iš Filadelfijos šiandien išleidą savo "trumpagrojį". O ypatingas šis darbas savo šviežumu ir subalansuotumu moteriškam švelnumui - su downtempo glotnumu ir vientisumu.
Bonusėlis - lietuvaičio Few Nolder vardas čia taip pat. Garbingai. Jo remiksas skamba bene geriausiai.
Išgirsk.


"Stars" (Few Nolder Remix) @ YouTube
Starkey @ MySpace


"Stars" (feat. Anneka)

0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų