vasario 10, 2009

Nightmares on Wax - Flip Ya Lid (2006)

Įraudę skruostai ir karšti karšti delnai neplauna ir netrokšta širdelės formos plastmasių jūrų, neieško, neprašo, ir net gi nenori. Jie tik semia ir semia, po truputį, iš lėto, geria vidun. Neprašydami. Valgo subtiliai ir saldžiai, priversdami pamiršti bet kokius sudėliotus planus, nukreipti savą žvilgsnį ar išsiteisinti sąžinės bildesio perteklius. Neprašydami, nenorėdami. Įraudę, karšti.


Didžiajame "Ausinuke" progą pasipuikuoti surado didžiai gerbiamas ponas Jurgis EvelinasLydso, Jungtinės Šiaurės Airijos ir Didžiosios Britanijos Karalystės. Kviesti jo netgi neprireikė. Kiekvieną met, nuo pat 2006ųjų, tik tik įsibėgėjus žiemos pabaigai ir vos vos prasidėjus žmogiškajam pavasariui, jis, persivadinęs Nightmares on Wax, pasąmoningai iš naujo pasibeldžia į mano galvą.
Nightmares on Wax pavasario epidemijos revoliucija gyvuoja nuo pat ankstyvų devyniasdešimtųjų, kuomet tyli ir sofą pamilti verčianti elektroninė muzika tik ėmė ristis iš savojo kiaušinio lukšto, suskambėdama didžiųjų vakarų miestų radijų naktiniuose sešionuose, kai ne kuriuose kava, džiazu, ir kokteiliais dvelkiančiuose Londono, Niu Jorko ar Kijoto klubuose.
Nightmares on Wax savo išvaškuotais košmarais išjudina giliausiose dūšios kertelėse snaudžiantį saulės ir šilumos alkį. Nightmares on Wax negasdina, nebjauroja tavo minčių, o kartais net ir bučiuodamas rankas nusilenkia tavo žiemos iškamuotoms ausims.
Klausyk tai sėdėdamas ant nekaitrios saulės įšildyto betono ir lauk belendančios į laisvę žolės.

"Mind Elevation" @ YouTube

"Flip Ya Lid" @ YouTube
Nightmares on Wax blog'as



0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų