sausio 18, 2009

Telefon Tel Aviv - The Birds (2009)

Labai protingos statistikos skleidėjai atskleidė, jog didžiausią stresą moterims kelia santykiai su mylimuoju ir šeimos reikalai, o vyrams - darbas ir spūstys. Tuo mes ir skiriamės, nejaučiant. O susijungiam tik (nors) bendram riaušių orgazmui pasiekti. Beskanduojant ir bedaužant, bedejuojant ir bejaučiant... besiklausant.



Ne, jie ne iš paGazės ruožo, kad ir kaip gražiai galėtų atrodyti. Po teisybei, iš kone "gaziškiausiai" atrodančio Amerikės regiono - Naujojo Orleano. Puikiai žinomi visiems smegenis šokdinančios muzikos gerbėjams. Ilgai tylintys, bet duriantys giliai ir ilgam.
Telefon Tel Aviv užgniaužia smarvę, susidariusią nuo materializmo puvėsių. Telefon Tel Aviv žvelgia futuristiškai, tačiau su pernelyg pankamai antikvaro mylėtojams būdingu žvilgsniu.
Elektronikos snobai kalba, jog šių metų Telefon Tel Aviv albumas "Immolate Yourself" yra šiek tiek nebetoks kažkoks telefontelaviviškas. Paaiškinti koks - nelabai gali. Sako, vokiečių leidybinės kompanijos įtaka. Spręsti, ar įtaka bloga ar kokia kitokia, galime tik patys. Geriausiai - užsimerkę ir bukiau nei elektronikos snobai. Taip kaip ir turi būti klausoma muzika.
Šviežias IDM stiliaus šedevriukas ant Jūsų apšnerkšto kompiuterio stalelio stovinčiose kolonėlėse. Pasimėgaukit.

Praėjus keturioms dienoms po įrašo paskelbimo mirė dueto narys Charles Cooper (2009-01-22)
Amžiną Atilsį.

"Immolate Yourself" @ Vimeo

Telefon Tel Aviv @ MySpace



1 kart atsiliepta:

Totikė

Taiklus įrašas.
O muzika, kaip ir 9/10 tavo siūlomų variantų, pasiteisino.


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų